English | Ελληνικά | Русско

Μαρτυρίες Μαθητών

Βαλάντια Δανιήλ,
MSc. Child Development, University of Stirling
Ο Μιχάλης Θεοχάρους είναι ο επαγγελματικός μου σύμβουλος εδώ και 6 μήνες περίπου.  Είναι ένας εξαιρετικός και άψογος επαγγελματίας, ο οποίος είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και διοχετεύει όλη την ενέργεια και τις γνώσεις του προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές του.  Ο Μιχάλης με στήριξε και με βοήθησε όχι μόνο ως επαγγελματίας αλλά και ως φίλος σε μια πολύ μπερδεμένη και δύσκολη επαγγελματική περίοδο της ζωής μου.  Ο ήρεμος χαρακτήρας του, οι γνώσεις που έχει στη συμβουλευτική και οι εμπειρίες του με βοήθησαν να κατασταλάξω και να κάνω τις σωστές επιλογές όσον αφορά την επαγγελματική μου πορεία.  Είναι πρόθυμος και ικανός να βοηθήσει και να στηρίξει οποιονδήποτε χρειαστεί τη βοήθεια του και απευθυνθεί σε αυτόν.  Είμαι σίγουρη ότι η επιτυχία και η σωστή επιλογή κάποιου είναι δεδομένη εάν έχει ως σύμβουλο του τον Μιχάλη Θεοχάρους!!
 
Κλειώ Ρωτή,
BSc. Computer Science, University of Surrey
Η συνεργασία μας με το Μιχάλη Θεοχάρους ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου, όταν η μέρα για να πάρω τις αποφάσεις μου για τις σπουδές πλησίαζε όλο και περισσότερο. Η επιλογή αυτή θα έπρεπε να είναι η κατάλληλη έτσι ώστε να με ευχαριστεί και να μου δίνει την ώθηση για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Απευθύνθηκα λοιπόν στον Μιχάλη, ο όποιος με καθοδήγησε και με συμβούλευσε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσω να επιλέξω όχι μόνο τον κατάλληλο κλάδο ο όποιος ανταποκρίνεται απόλυτα στις επιθυμίες μου αλλά και το κατάλληλο πανεπιστήμιο. Εκείνο που με ενθουσίασε στην συνεργασία μου με τον Μιχάλη ήταν η μεθοδικότητα, επικοινωνία, η συνεργασία στην κάθε έρευνα και τέλος το φιλικό κλίμα το οποίο επικρατούσε σε κάθε συνάντηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της  δουλειάς μας αφού απέδωσε καρπούς καταφέρνοντας να εξασφαλίσω θέση στο πανεπιστήμιο που επιθυμούσα!
 
Γιώργος Μάρκου,
BSc. FinancialComputing, Brunel University
Όλοι φτάνουμε σ’ ένα σημείο στη ζωή μας στο οποίο πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για το Πανεπιστήμιο και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αλλά μόλις αντιληφθούμε τι ακριβώς έχουμε στη διάθεσή μας, οι δυνατότητες είναι άπειρες και εντυπωσιακές. Προσωπικά, θεωρούσα ότι γνώριζα τι ήθελα να σπουδάσω, αλλά δεν είχα ιδέα ποια ήταν τα καλύτερα πανεπιστήμια και οι καλύτερες σχολές. Έτσι, αποτάθηκα για βοήθεια στον κ. Θεοχάρους. Ο κ. Θεοχάρους ήταν πολύ καλά πληροφορημένος και κατανοητικός, εξηγώντας μου όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, υποδεικνύοντάς μου τα καλύτερα πανεπιστήμια που ανταποκρίνονταν στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά μου και επεξηγώντας μου τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων. Με απλά λόγια, έκανε τη ζωή μου ευκολότερη. Μαζί συμπληρώσαμε την αίτησή μου για το πανεπιστήμιο και τη στείλαμε σε όλα τα πανεπιστήμια του Ην. Βασιλείου που με ενδιέφεραν. Αυτή τη στιγμή, έχω γίνει δεκτός στο καλύτερο από τα πέντε πανεπιστήμια στα οποία έκανα αίτηση, σπουδάζω σε ένα εξαιρετικό τμήμα και, σίγουρα, δεν θα μπορούσα να επιτύχω τίποτε απ’ όλ’ αυτά χωρίς τη βοήθεια του κ. Θεοχάρους, που δαπάνησε πολύ χρόνο μαζί μου, μου έδωσε τις προθεσμίες, τις πληροφορίες που θα με διευκόλυναν, συμβουλές και έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στις μελλοντικές πανεπιστημιακές μου σπουδές. Ήταν επαγγελματίας, ακριβής στις πληροφορίες, βοηθητικός και απλά εξαιρετικός στη δουλειά του. Προτείνω ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές!
 
Χρύσω Ιακωβίδη,
B.A. Fine Art (Photography), London Metropolitan University
Ο κ. Θεοχάρους ανέλαβε την ευθύνη της εύρεσης δύο πανεπιστημίων, ένα για Business studies (κτηματομεσιτικά) και ένα για Καλές Τέχνες (φωτογραφία) για το φίλο μου κι εμένα. Ο Μιχάλης αποδείχθηκε πολύ δυναμικός στην επίτευξη αυτού του δύσκολου στόχου, αφού οι επιλογές μας περιορίστηκαν σε μόνο μερικές περιοχές του Λονδίνου για να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο. Τελικά, πέτυχε την αποστολή του να κάνει τη ζωή μας πιο άνετη. Αποδείχθηκε, επίσης, πολύ μεθοδικός στη διεκπεραίωση όλης της γραφειακής δουλειάς και μας διευκόλυνε στη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων εντύπων. Ήταν πάντα προετοιμασμένος στις συναντήσεις μας κάνοντας χρήση των πολύ καλών οργανωτικών του ικανοτήτων. Διατηρούσε στενή επαφή με όλα τα πανεπιστήμια που μας ενδιέφεραν και απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις μας. Η επιλογή μας να σπουδάσω λίγα χρόνια μετά που τελείωσα το σχολείο έκανε τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα, αλλά ο Μιχάλης με ηρεμία με βοήθησε να διευθετήσω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και όλα τα τεχνικά θέματα για να γίνω δεκτή στο πανεπιστήμιο που επιθυμούσα.  Ήταν πολύ ευχάριστη η συνεργασία μας  και ο ίδιος έκανε πολύ καλή και ικανοποιητική δουλειά.
 
 
Anthony Mark Nichola
BSc. Real Estate Management, University of Greenwich
 
Ως ενήλικας, μη τυπικός φοιτητής, αποφάσισα να σπουδάσω στο Ην. Βασίλειο και ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπος με το δύσκολο έργο να επιλέξω σε ποια πόλη της Αγγλίας θα φοιτούσα, ποιο θέμα θα εξυπηρετούσε καλύτερα το τωρινό μου επάγγελμα, ποιες επιλογές είχα σχετικά με φοιτητικά δάνεια και ποια πιστοποιητικά θα έπρεπε να καταθέσω. Ενώ προσπαθούσα να λύσω αυτά τα προβλήματα, ένας φίλος μού πρότεινε να ζητήσω τη βοήθεια του κ. Θεοχάρους, κάτι το οποίο έκανα και σίγουρα δεν το μετάνιωσα.
Ο Μιχάλης είχε την ικανότητα να μας προσεγγίζει σε προσωπικό επίπεδο, κάνοντάς μας να νοιώθουμε άνετα να μιλάμε ελεύθερα για το ποιες αποφάσεις θέλαμε να πάρουμε για το μέλλον μας, κάτι που κατάλαβα ότι ήταν πολύ σημαντικό όταν κανείς κάνει τέτοιου είδους μεγαλεπήβολα σχέδια. Ο ίδιος ο Μιχάλης είναι άτομο με πολλές γνώσεις, κάτοχος πτυχίου των Η.Π.Α. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, στοιχεία που με έκαναν να νοιώσω ότι, εκτός από τις γνώσεις, είχε και τα απαραίτητα προσόντα και την εμπειρία, κάτι που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητα. Είναι πολύ αποτελεσματικός στη χρήση του διαδικτύου (κάτι πολύ σημαντικό, στο οποίο πολλοί άνθρωποι ακόμα και σήμερα υστερούν), αφού χρησιμοποιούσε με ευχέρεια την ιστοσελίδα του UCAS και διεκπεραίωνε το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας μας ηλεκτρονικά.
Ο Μιχάλης διατηρούσε στενή επαφή με τα πανεπιστήμια. Έτσι, οποιαδήποτε στιγμή προέκυπτε κάποια ερώτηση, είχαμε άμεσα απάντηση. Πολύ συχνά τηλεφωνούσε στα πανεπιστήμια και εξασφάλιζε τις απαντήσεις σε όλες μας τις ερωτήσεις.  Ήταν πάντα στην ώρα του και συνεχώς μας εμψύχωνε για να πετύχουμε το στόχο μας, την ίδια στιγμή που το να εργάζεσαι και να προσπαθείς να διαχειριστείς θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορεί να είναι ιδιαίτερα στρεσογόνο, κάνοντας κάποιον να ξεχνά. Ευτυχώς για μένα ο Μιχάλης με βοήθησε να θυμάμαι ποιοι στόχοι έπρεπε να διεκπεραιωθούν στην κατάλληλη στιγμή, κάτι για το οποίο του είμαι ευγνώμων.
Αναμένω ότι η σχέση μου με τον κ. Θεοχάρους θα συνεχιστεί και στο μέλλον, κάτι το οποίο πιστεύω ότι καταφέρνει με τους περισσότερους πελάτες του και θα συνιστούσε τις υπηρεσίες του σε οποιοδήποτε σκοπεύει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στη ζωή του.
 
Βασίλης Κουρσάρης
BSc. Sports Science, Nottingham Trent University
Τελειώνοντας το λύκειο, χρειάστηκα κάποιον με την εμπειρία και την κατάλληλη γνώση για να με καθοδηγήσει και να με βοηθήσει με τις  αιτήσεις μου για τα πανεπιστήμια της Αγγλίας. Ο κύριος Μιχάλης μου παρουσίασε τις εναλλακτικές σειρές μαθημάτων και προγραμμάτων που είχε να προσφέρει το κάθε πανεπιστήμιο και με συμβούλεψε επίσης με την ανάλυση των ακαδημαϊκών και εκτός διδακτέας ύλης δραστηριοτήτων μου για την απόφασή μου σε ποια πανεπιστήμια να αιτηθώ.  Ο κ. Μιχάλης  πρίν οριστικοποιήσει τις  5 επιλογές μου μέσω UCAS, είχε ήδη έρθει σε τηλεφωνική και ηλεκτρονική επαφή με  τα πανεπιστήμια που ενδιαφέρθηκα και είχε ζητήσει συγκεκριμένες πληροφορίες.  Σαν αθλητής, απαίτησα ορισμένα κριτήρια, παραδείγματος χάριν πανεπιστημιακές αθλητικές  υποτροφίες, εγγύτητα στις πανεπιστημιακές αθλητικές λέσχες και συγκεκριμένα προγράμματα κατάρτισης κατά μήκος των μελετών μου.  Γενικά τι με έκανε να αποφασίσω ότι έκανα  τη σωστή επιλογή ήταν  το ύφος της εργασίας του Μιχάλη.  Ήταν πολύ λεπτομερής και οργανωμένος στην δουλειά του και πάντα είχε την απάντηση στις απορίες μου.  Έχει την διορατικότητα και τη δυνατότητά να διακρίνει, να διαφοροποιεί και να αποκρυπτογραφεί τις προσφορές των πανεπιστημίων  έτσι ώστε να μπορεί να συμβουλεύσει στον έπακρον τους μαθητές του.
 
 
 
 

 
 
 
 

 

Copyright Bright Futures Educational Services. All Rights Reserved- Powered By MicrosatIT Dynamic Digital Signage